Ucenic/ajutor montare lifturi

 

Ne dorim persoane care nu au mai lucrat in domeniu, deschise spre invatare si asimilarea informatiilor. Se asigura formare pe teren si suport pentru a invata cat mai repede meseria.

 

 

CERINTE MINIME

 

– cerinta cea mai importanta este ca ucenicul sa fie ambitios si dornic sa invete lucruri noi.
– harnic, dinamic, serios si motivat.
– cu bun simt si responsabil;
– permisul de conducere constituie un avantaj.
– cunoasterea limbii franceze nu e o cerinta obligatorie dar constituie un avantaj. In prima faza, pentru pozitia de ajutor/ucenic nu e nevoie sa fie cunoscuta limba franceza.Daca vorbim insa de avansare ca si sef de echipa/ santier, atunci e necesar sa invete sa se descurce si sa cunoasca franceza macar la nivel conversational, prin urmare, limbaj adaptat acestui domeniu de activitate.
DOCUMENTE NECESARE: Verificare cazierului judiciar .

 

PROGRAM: de luni pana vineri intre 8:00-17:00
TRANSPORT: Transport asigurat de companie- bilete de avion sau de autocar, care in final vor fi deduse din salariu.

 

CAZARE: Toate utilitatile necesare unui trai decent sunt asigurate, angajatii avand insa obligatia de a contribui cu o parte din suma aferenta acestei cazari. Suma aferenta cazarii este de 150-200 €/luna in functie de utilitati si pretentiile persoanei de a sta singur sau cu mai multe persoane in camera.

 

LOGISTICA: Transportul in regiunea pariziana se face cu metrou sau autobuz si e decontat 50% iar in afara Parisului e decontat 100%. In deplasare se merge cu masina companiei sau cu trenul, biletele de tren fiind cumparate inainte, pentru ambele mijloace de transport avand 100% decontare. Dupa 3 luni de vechime, fiecare angajat e ajutat sa isi deschida cont bancar si sa isi faca asigurare medicala.

 

PLATA SALARIULUI: Salariul incepe de la 1100 euro net pentru cei fara experienta iar pentru restul se discuta in functie de aptitudini si creste in transe a cate 100 de euro, in functie de gradul de cunoastere a meseriei, de seriozitate si in functie de dedicatie. Persoanele care vor lucra in deplasare in alte departamente ale Frantei vor primi o prima sau un procentaj in plus la salariu. Daca angajatul e plecat in deplasare in afara regiunii pariziene si nu se intoarce seara la domiciliu, va primi in plus o prima sau un procentaj la salariu in functie de numarul de zile petrecute in deplasari (aproximativ 30%). Date cu titlu informativ: 1100€ +30%. = 1100€+330€= 1430€.

 

 

 

blueprints and safety helmet over a table in construction site