JOB: Ospatari cu si fara experienta
Doresti sa devii ospatar sau esti deja ospatar dornic sa isi gaseasca urmatorul job?
Agentia noastra recruteaza ospatari pe toate categoriile de nivel de experienta.
Certificari si experiente :
– experienta: 0-5 ani in pozitie similara;
– Studii : diploma de ospatar constituie un avantaj.
Abilitati necesare:
– Aspect fizic ingrijit;
– Atentie la detaliu;
– Loialitate si capacitate de a lucra cu minimum de supervizare;
– Comportament decent si politicos in relatiile cu clientii si colegii;
– Rezistenta la stres;
– Seriozitate;
– Capacitate de lucru in echipa;
– Flexibilitate;
– Dinamism si capacitatea de a face fata unui flux ridicat de comenzi din partea clientilor;
– Initiativa si responsabilitate;
– Dorinta de promovare;
– Adaptare la cerintele si standardele restaurantului;
– Bune abilitati de comunicare si de integrare in cadrul noului colectiv;
– Entuziasm si dorinta de a dezvolta o cariera in domeniul culinar.
Activitati Specifice:
Postul are ca scop servirea clientilor cu produse alimentare si nealimentare de calitate, la cele mai inalte standarde.
– efectueaza curatenia la locul de munca in vederea inceperii activitatii;
– verifica si pregateste mobilierul, echipamanentul si obeicetele de inventar pentru servirea clientilor;
– efecueaza aranjamente si decoratiuni la fiecare masa in concordanta cu tipul seviciului ce urmeaza a fi efectuat;
– intampina si conduce clientii in mod politicos, conform politicii unitatii;
– pregateste tacamuri si servetele inainte de inceperea programului de functionare al restaurantului;
– curata si/sau spala zilnic olivierele, solnitele si suportii pentru scobitori;
– ofera clientului lista cu meniul, detalii referitoare la continutul acestuia si face recomandari privind formularea comenzii;
– la preluarea comenzii din bucatarie verifica continutul acesteia in functie de comanda trimisa;
– debaraseaza mesele dupa fiecare fel de mancare;
– pregateste, la solicitarea clientului, nota de plata si se asigura de incasarea corecta a acesteia;
– pregateste locul pentru o noua comanda;
– Zilnic pastreaza igiena si curatenia la locul de munca, astfel incat acesta sa aiba un aspect ingrijit;
– Periodic, participa la curatenia generala a unitatii, atunci cand se impune acest lucru;
– Aplica normele sistemului de siguranta alimentara HACCP in restaurant;
– Respecta regulile de securitate si de igiena conform legislatiei in vigoare.
Beneficii:
– Salariu fix motivant;
– Prima de craciun;
– Abonament medical;
– Posibilitatea de a avansa in cariera;
– Cursuri si traininguri de imbunatatire.
