JOB: Ospatari cu si fara experienta

 

Doresti sa devii ospatar sau esti deja ospatar dornic sa isi gaseasca urmatorul job?

 

Agentia noastra recruteaza ospatari pe toate categoriile de nivel de experienta.

 

 

​Certificari si experiente :

– experienta: 0-5 ani in pozitie similara;

– Studii : diploma de ospatar constituie un avantaj.

Abilitati necesare:

– Aspect fizic ingrijit;

– Atentie la detaliu;

– Loialitate si capacitate de a lucra cu minimum de supervizare;

– Comportament decent si politicos in relatiile cu clientii si colegii;

– Rezistenta la stres;

– Seriozitate;

– Capacitate de lucru in echipa;

– Flexibilitate;

– Dinamism si capacitatea de a face fata unui flux ridicat de comenzi   din partea clientilor;

– Initiativa si responsabilitate;

– Dorinta de promovare;

– Adaptare la cerintele si standardele restaurantului;

– Bune abilitati de comunicare si de integrare in cadrul noului colectiv;

– Entuziasm si dorinta de a dezvolta o cariera in domeniul culinar.

 

Activitati Specifice:

Postul are ca scop servirea clientilor cu produse alimentare si nealimentare de calitate, la cele mai inalte standarde.

– efectueaza curatenia la locul de munca in vederea inceperii activitatii;

– verifica si pregateste mobilierul, echipamanentul si obeicetele de inventar pentru servirea clientilor;

– efecueaza aranjamente si decoratiuni la fiecare masa in concordanta cu tipul seviciului ce urmeaza a fi efectuat;

– intampina si conduce clientii in mod politicos, conform politicii unitatii;

– pregateste tacamuri si servetele inainte de inceperea programului de functionare al restaurantului;

– curata si/sau spala zilnic olivierele, solnitele si suportii pentru scobitori;

– ofera clientului lista cu meniul, detalii referitoare la continutul acestuia si face recomandari privind formularea comenzii;

– la preluarea comenzii din bucatarie verifica continutul acesteia in functie de comanda trimisa;

– debaraseaza mesele dupa fiecare fel de mancare;

– pregateste, la solicitarea clientului, nota de plata si se asigura de incasarea corecta a acesteia;

– pregateste locul pentru o noua comanda;

– Zilnic pastreaza igiena si curatenia la locul de munca, astfel incat acesta sa aiba un aspect ingrijit;

– Periodic, participa la curatenia generala a unitatii, atunci cand se impune acest lucru;

– Aplica normele sistemului de siguranta alimentara HACCP in restaurant;

– Respecta regulile de securitate si de igiena conform legislatiei in vigoare.

​​

Beneficii:

– Salariu fix motivant;

– Prima de craciun;

– Abonament medical;

– Posibilitatea de a avansa in cariera;

– Cursuri si traininguri de imbunatatire.

 

 

ospatar cu sau fara experienta
Trimite-ne CV-ul tau la adresa candidat@arplus.ro. 
Nu uita sa mentionezi jobul pentru care ai aplicat!