Meserias montare lifturi

 

Cautam persoane cu experienta profesionala in domeniul montarii lifturilor sau a metalurgiei care detin cunostinte in domeniul prelucrarii metalelor (ar putea fi potrivite persoane care au practicat urmatoarele meserii : sudori, lacatusi mecanici, strungari, munca de asamblare profile sau hale sau persoane care au experienta mai avansata in domenii asemanatoare).

 

 

 

CERINTE MINIME

 

– permisul de conducere constituie un avantaj.
– cunoasterea limbii franceze macar la nivel conversational, limbaj adaptat acestui domeniu de activitate.
 
DOCUMENTE NECESARE: Verificare cazierului judiciar .

 

PROGRAM: de luni pana vineri intre 8:00-17:00
TRANSPORT: Transport asigurat de companie- bilete de avion sau de autocar, care in final vor fi deduse din salariu.

 

CAZARE: Toate utilitatile necesare unui trai decent sunt asigurate, angajatii avand insa obligatia de a contribui cu o parte din suma aferenta acestei cazari. Suma aferenta cazarii este de 150-200 €/luna in functie de utilitati si pretentiile persoanei de a sta singur sau cu mai multe persoane in camera.

 

LOGISTICA: Transportul in regiunea pariziana se face cu metrou sau autobuz si e decontat 50% iar in afara Parisului e decontat 100%. In deplasare se merge cu masina companiei sau cu trenul, biletele de tren fiind cumparate inainte, pentru ambele mijloace de transport avand 100% decontare. Dupa 3 luni de vechime, fiecare angajat e ajutat sa isi deschida cont bancar si sa isi faca asigurare medicala.

 

PLATA SALARIULUI:Pentru meseriasii de lifturi sau o alta meserie din domeniu, salariu net poate sa creasca pana la 2000-2500€ (dupa cativa ani de munca si experienta). Dupa 3 luni de vechime, fiecare angajat e ajutat sa isi deschida cont bancar si sa isi faca asigurare medicala. In ceea ce priveste contractul de munca, acesta este semnat din prima zi de munca pentru o perioada de 3 luni. Cotizatia la asigurarea medicala este platita cu prima zi de munca. Pentru obtinerea unei asigurari medicale este nevoie de un cont bancar care se poate deschide dupa ce angajatul are 1-3 luni de activitate si e in functie de banci.
Sunt 3 tipuri de contracte pe care le semnam. Primul- cel de 3 luni pentru o perioada de proba. Dupa perioada de proba se semneaza un contract pe o perioada de un an, si in final dupa cel de un an se semneaza pe perioada nedeterminata.
 

 

 

 

blueprints and safety helmet over a table in construction site