JOB: Gestionar Hotel + Restaurant

 

Cerinte post:

– Experienta in pozitie similara constituie avantaj;

– Aspect fizic ingrijit;

– Atentie la detaliu;

– Loialitate si capacitate de a lucra cu minimum de supervizare

– Comportament decent si politicos in relatiile cu clientii, colegii.

Activitati specifice:

1. Aprovizioneaza bucataria conform necesarului lasat de seara de bucatarul sef;

2. Receptioneaza marfa cantitativ si calitativ , negociaza timpul pt aducerea marfii de furnizori;

3. Verifica termenele de valabilitate si existenta certificatelor de conformitate;

4. Intocmeste notele de intrare receptie zilnice conform facturilor;

5. Cauta distribuitori de produse si negociaza preturile si termenele de plata;

6. Organizeaza magazia astfel incat a fie usor la depozitat la achizitia de la furnizori si distribuit catre departamente;

7. Participa la inventarul lunar, introduce si interpreteaza rezultatele;

8. Urmareste primirea facturilor in cazul retururilor;

9. Nu rapsunde de produsele lipsa ce nu au fost comandate in timp util si nu merge dupa achizitionarea acestora decat cu aprobarea conducerii;

10. Completeaza integral si corect fisa necesar receptie marfa;

11. Completeaza registrul de neconformitati aprovizionare;

12. Intocmeste fisa de magazie pentru produsele de curatenie;

13. Verifica documentele la introducerea NIR-ului si semnaleaza eventualele neconcordante;

14. Utilizeaza si organizeaza eficient spatiul de depozitare a marfurilor.

Beneficii:

– Salariu cuprins intre 1600-2000 Net in functie de experienta;

– Posibilitatea de a avea un loc de munca stabil intr-un mediu placut.

– Prima de Craciun.

Close-up portrait of financial adminisrator sitting at office while signing the contract.
Trimite-ne CV-ul tau la adresa candidat@arplus.ro. 
Nu uita sa mentionezi jobul pentru care ai aplicat!