JOB: Bucatari cu si fara experienta
Esti pasionat de bucatarie? Doresti sa devii sau esti deja bucatar calificat? Cauti un colectiv tanar si entuziast din care sa faci parte?
… te asteptam la interviu!
Certificari si experiente :
– experienta intre 0-5 ani in pozitie similara;
– Studii : diploma de bucatar constituie un avantaj.
Abilitati necesare:
– rezistenta la stres;
– seriozitate;
– capacitate de lucru in echipa;
– flexibilitate;
– dinamism si capacitatea de a face fata unui flux ridicat de comenzi din partea clientilor;
– initiativa si responsabilitate;
– dorinta de promovare;
– capacitatea de a lucra cu preparate de inalta calitate;
– adaptare la cerintele si standardele restaurantului;
– respectarea etalonului restaurantului in ceea ce priveste calitatea preparatelor;
– bune abilitati de comunicare si de integrare in cadrul noului colectiv;
– entuziasm si dorinta de a dezvolta o cariera in domeniul culina
Activitati Specifice:
– Prepară produse calde şi reci în conformitate cu reţeta şi predă produsele gătite personalului de servire;
– Apreciază starea şi calitatea produselor şi alimentelor în procesul de preparare;
– Stabileşte necesarul de materii prime şi auxiliare pentru o anumită perioadă de timp;
– Dozează în proporţii echilibrate produsele culinare gătite;
– Stabileşte exact cantitatea şi calitatea materiei prime, conform reţetei de fabricaţie;
-Verifică existenţa certificatelor de calitate, declaraţiilor de conformitate sau certificatelor de conformitate care intră în procesul de conformitate al produselor;
– Tine cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele;
– Depozitează şi asigură păstrarea în condiţii corespunzătoare a materiilor prime si a produselor finite;
– Controlează zilnic şi ori de câte ori este nevoie starea tehnică a utilajelor din dotare;
– Menţine starea de curăţenie a locului de muncă şi asigură igiena personală pe toată durata programului de lucru;
– Verifică şi pregăteşte utilajele, ustensilele si alte obiecte de inventar în vederea desfăşurări lucrului;
– Respecta intregul flux al procesului de productie.
– Participa la programul periodic de igienizare si curatenie generala a unitatii, conform graficului stabilit de conducere.
Beneficii:
– Salariu fix motivant;
– Prima de craciun;
– Abonament medical;
– Posibilitatea de a avansa in cariera;
– Cursuri si traininguri de imbunatatire.
