JOB:Bucatar Statia Desert
Esti pasionat de bucatarie? Doresti sa incepi o cariera ca si bucatar insa nu ai experienta? Esti dornic sa inveti?
… te asteptam la interviu!
Certificari si experiente :
– fara experienta;
– Studii : diploma de bucatar constituie un avantaj.
Abilitati necesare:
– rezistenta la stres;
– seriozitate;
– fara experienta;
– adaptare la cerintele si standardele restaurantului;
– bune abilitati de integrare in cadrul noului colectiv;
– atitudine pozitiva, prezenta agreabila, orientare catre client;
– proactivitate, flexibilitate, capacitatea de a gasi solutii si a rezolva probleme;
– abilitati de relationare cu oamenii, lucru in echipa, foarte bune abilitati de comunicare;
– dorinta de a invata lucruri noi;
– abilitati de organizare, orientare catre rezultate;
– rezistenta fizica.
Activitati Specifice:
– Prepară produse calde şi reci în conformitate cu reţeta şi predă produsele gătite personalului de servire;
– Apreciază starea şi calitatea produselor şi alimentelor în procesul de preparare;
– Stabileşte necesarul de materii prime şi auxiliare pentru o anumită perioadă de timp;
– Dozează în proporţii echilibrate produsele culinare gătite;
– Stabileşte exact cantitatea şi calitatea materiei prime, conform reţetei de fabricaţie;
– Verifică existenţa certificatelor de calitate, declaraţiilor de conformitate sau certificatelor de conformitate care intră în procesul de conformitate al produselor;
– Tine cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele;
– Depozitează şi asigură păstrarea în condiţii corespunzătoare a materiilor prime si a produselor finite;
– Controlează zilnic şi ori de câte ori este nevoie starea tehnică a utilajelor din dotare;
– Menţine starea de curăţenie a locului de muncă şi asigură igiena personală pe toată durata programului de lucru;
– Verifică şi pregăteşte utilajele, ustensilele si alte obiecte de inventar în vederea desfăşurări lucrului;
– Respecta intregul flux al procesului de productie.
– Participa la programul periodic de igienizare si curatenie generala a unitatii, conform graficului stabilit de conducere.
– Raspunde pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora.
Beneficii:
– Salariu fix;
– Prima de craciun;
– Abonament medical;
– Posibilitatea de a avansa in cariera;
– Cursuri si traininguri de imbunatatire.
